Körupplevelsen

Eclipse Cross PHEV har säkra och stabila köregenskaper tack vare en styv kaross, välavvägd fjädring, låg tyngdpunkt och elektrisk tvillingmotor för fyrhjulsdrift, tack vare systemet S-AWC.

Eclipse Cross PHEV med perfekte køreegenskaber

2 elmotorer

TVILLINGMOTOR

Till skillnad från de flesta andra hybridbilar har Eclipse Cross Plug-In Hybrid två elmotorer. Det innebär att du kan köra på 100% el oftare, vilket ger en tyst och behaglig körning med jämn acceleration i alla situationer.

SUPER ALL WHEEL CONTROL (S-AWC)

Intelligent fyrhjulsdrift

Detta integrerade system fungerar via en kombination av aktiv krängningshämmare (AYC), aktiv stabilitetskontroll (ASC) och låsningsfria bromsar (ABS).

Eclipse Cross PHEV med Super All Wheel Control

Mer om Super All Wheel Control

AKTIV KRÄNGNINGSHÄMMARE (AYC)

Bättre väggrepp

AYC är ett unikt system som Mitsubishi har skapat. Det förbättrar kurvtagningen genom att använda bromsarna för optimal fördelning av vridmomentet på höger och vänster hjul. Så även om du bromsar eller accelererar för hårt har du fortfarande kontroll över bilen.

AKTIV STABILITETSKONTROLL (ASC)

Stabilitet under alla förhållanden

Aktiv stabilitetskontroll använder sensorer för att analysera bilens rörelsemönster och upptäcka instabila rörelser. Den fördelar därefter vridmomentet och bromskraften automatiskt till vänster eller höger hjul för att bibehålla stabiliteten.

LÅSNINGSFRIA BROMSAR (ABS)

Inga låsningsfria bromsar

Ett låsningsfritt bromssystem är utformat för att förhindra att bilen sladdar okontrollerat vid inbromsning. ABS fungerar genom att förhindra att hjulen låses under bromsning, så att de alltid har kontakt med körbanan.

VAL AV KÖRLÄGE

Bättre väggrepp på kommando

Med körlägesväljaren i mittkonsolen kan du välja och styra bilens körstil i förhållande till vägförhållandena. Tryck bara på väljaren uppåt eller nedåt tills du har valt det önskade körläget. Välj mellan 5 körlägen: Normal, Snow (snö), Gravel (grus), Termac (asfalt) och Eco (Eko).

Mitsubishi Outlander PHEV med åben bagsmæk

VÄLJ MELLAN 5 LÄGEN

Anpassa din körning till förhållandena

 

Normal
Alla vägar och förhållanden. Stabil fyrhjulsdriven körning som passar för de flesta förhållanden.

Snow
Snöiga eller isiga vägar. Gör det lättare att starta och ger bättre väggrepp på snötäckta och isiga vägar.

Gravel
Grusvägar. Bättre prestanda och väggrepp på ojämna grus- och skogsvägar, och hjälper till att förhindra att du kör fast.

Tarmac
Slingriga, torra och asfalterade vägar. Ger ännu större stabilitet och körglädje på slingriga och asfalterade vägar.

ECO
Torra och asfalterade vägar. Mer ekonomisk och miljövänlig körning under normala förhållanden.

 

DIREKTINSPRUTNING

Responsiv och ekonomisk

Eclipse Cross PHEV är utrustad med en 4-cylindrig 2,4 liters DOHC-motor med 16 ventiler. Motorn är utformad för att vara bränslesnål – vilket gynnar både miljön och plånboken.

Eclipse Cross PHEV er økonomisk
Head Up Display i Eclipse Cross PHEV

HEAD UP DISPLAY (HUD)

Enklare information

Bilens Head Up Display är placerad ovanför ratten och ger dig viktig information om hastighet, navigation och varningar. Denna placering gör att du ser informationen utan att behöva släppa fokus från vägen och dina medtrafikanter.

*Beroende på utrustningsnivå

MULTIFUNKTIONSDISPLAY

Fullständig överblick

Eclipse Cross PHEV:s multifunktionsdisplay är centralt placerad och ger dig information om körförhållanden, varningar och mycket mer.

Multifunktions display i Eclipse Cross PHEV
Eclipse Cross PHEV med gennemtestet hybridteknologi

KOMFORTABLA STÖTDÄMPARE

En komfortabel körupplevelse

Stötdämparna i Eclipse Cross PHEV erbjuder en stabil och behaglig hantering av bilen utan att kompromissa med körupplevelsen.

Utrustning kan variera i utseende och tillgänglighet beroende på modell. Kontakta din Mitsubishi-återförsäljare för mer information.