Mitsubishi Motors Sverige

– En del av K.W. Bruun & Co

Mitsubishi Motors har sålt bilar på den svenska marknaden sedan tidigt 80-tal. I dag är Mitsubishi Motors Sverige en del av K.W. Bruun Automotive AB, som ingår i K.W. Bruun-koncernen, och ansvarar för all import, försäljning och marknadsföring av märket.

Hos Mitsubishi Motors Sverige är det hållbarhet och körglädje som är i fokus. Vi jobbar för att kunna erbjuda hög prestanda och kvalitet samtidigt som miljöpåverkan hålls så låg som möjligt.

Mitsubishi Motors Sverige har i dag runt 60 självständiga återförsäljare och flertalet auktoriserade verkstäder och serviceställen runt om i hela landet.

Om K.W. Bruun & Co

K.W. Bruun & Co är en koncern som ägs av en familjefond med rötter som sträcker sig tillbaka till 1914, då grundaren K.W. Bruun sålde de allra första bilarna. I dag är vi en av Nordens största bilimportörer med bil- och reservdelsimport av bilmärkena Peugeot, Citroën, DS, Opel i Danmark och Sverige. Koncernens fokusområden är Bilimport, Digital innovation och Investering.

Koncernen sysselsätter ca. 500 kompetenta och ambitiösa medarbetare, som med en agil affärsstrategi, förståelse, noggrannhet och goda affärsinsatser skapar förutsättningarna för vår framgång och samtidigt fortsätter att skriva berättelsen om K.W. Bruun & Co.

Primära bolag i K.W. Bruun-koncernen

K.W. Bruun & Co │ K.W. Bruun Invest A/S │ K.W. Bruun NxT A/S │ K.W. Bruun Import A/S │ K.W. Bruun Automotive A/S (Peugeot, Citroën, DS, Opel Danmark)│ K.W. Bruun MMC A/S (Mitsubishi  Danmark)│K.W. Bruun Automotive AB (Peugeot, Citroën, DS, Mitsubishi, Opel i Sverige)│ K.W. Bruun Logistik A/S │ K.W. Bruun Logistik AB │ Bilabonnement A/S │ Classic Car House A/S │Quickpoint A/S │Gran Turismo Cars A/S │