Mitsubishi Originalservice

Kompromissa inte med kvaliteten

Vid service, reparation och underhåll lönar det sig att vända sig till en auktoriserad Mitsubishi-verkstad. Verkstäderna är specialister på Mitsubishi och du kan vara säker på att din bil tas hand om av en utbildad tekniker som vet precis vad din bil behöver. Alla våra tekniker har genomgått Mitsubishi Motors omfattande utbildningsprogram för att på allra bästa sätt kunna ta hand om just din bil.

För att behålla din bils driftsäkerhet, funktion och prestanda är regelbunden service enligt bilfabrikens senaste rekommendationer nödvändig. Om du väljer en Originalservice hos en auktoriserad Mitsubishi-verkstad kan du vara säker på att fabrikens rekommenderade serviceprogram alltid följs och att endast Mitsubishi Original-reservdelar som är fabriksgodkända används.

Under servicetillfället kontrolleras även om din bil omfattas av några säkerhets- eller uppdateringskampanjer som biltillverkaren meddelat. Vid Originalservice ingår även Mitsubishi 12-månader Europeisk MAP vägassistans (värde ca 500 kr) som hjälper dig vid driftstopp. Vägassistansen gäller fram till nästa servicetillfälle.

Läs mer om Mitsubishi 12-månader Europeisk MAP vägassistans här.