EVOLUTION FINANS

Att köra en Mitsubishi och vara en del av Evolution-gemenskapen ska vara förmånligt och smidigt, även när det gäller finansieringen av din nya bil. Därför har vi på Mitsubishi tagit fram Evolution Finans.

Med Evolution Finans, tidigare känt som MMC Finans, blir din finansiering smidig genom:

  • Först och främst besöker du din Mitsubishi-återförsäljare, som är redo att hjälpa dig och svara på dina frågor.
  • När du valt bilmodell väljer du finansieringsform, med alternativ som privatleasing, billån och billån med restvärde. Din Mitsubishi-återförsäljare är givetvis med som ett stöd och hjälper dig välja den finansieringsform som passar dig bäst.
  • Privatleasing passar dig som inte vill äga en bil, och på så vis låsa kapital i bilinnehavet, utan föredrar att ha bilen under en begränsad period och sedan lämna tillbaka den. På så vis kan du även byta bil regelbundet.
  • Billån är för dig som ser bilen som ett långsiktigt ägande, där du har möjlighet att amortera ned ditt billån till 0 kronor. I dessa fall tillkommer en handpenning men billånet ger samtidigt ett ägande som är mindre tidsbegränsat och mer flexibelt än privatleasing.
  • Billån med restvärde är ett finansieringsupplägg där du använder din bils andrahandsvärde för att anpassa amorteringen. Passar dig som ser bilen som en något kortsiktigare investering än ett traditionellt billån och som inte vill amortera mer än bilens faktiska värdeminskning.

Klicka på länken för mer information om Evolution Finans (tidigare MMC Finans) och se fullständiga villkor.