Mitsubishi – Din nya tjänstebil

Att ha en tjänstebil från Mitsubishi ska alltid vara smidigt, bekvämt och prisvärt. Därför erbjuder vi välutrustade modeller med generösa garantier och ett stort nätverk av återförsäljare och verkstäder som alltid är redo att hjälpa dig.

Just nu kan du göra Mitsubishi Eclipse Cross Plug-In Hybrid till din nästa tjänstebil, med ett förmånsvärde på 2 568 kronor i månaden. Upplev en optimal körglädje, med en kraftfull och bränsleekonomisk bensinmotor samt två elmotorer som garanterar många mil av knäpptyst körning.

Fördelarna är flera när du gör din nästa tjänstebil till en Mitsubishi Eclipse Cross Plug-In Hybrid:

  • 5 års garanti.
  • Intelligent fyrhjulsdrift som ser till att du tar dig igenom alla klimat och underlag.
  • Låg skatt på endast 360 kronor om året.
  • Dragvikt på 1 500 kilo när du behöver hantera tyngre uppdrag.

Med Mitsubishis finansiella företagsleasing kör du Eclipse Cross från endast 2 470 kronor i månaden.

Mitsubishi Eclipse Cross Plug-In Hybrid

 

Förmånsvärde: 2.568 kr/mån

Företagsleasing: 2.470 kr/mån


ATT SKAFFA TJÄNSTEBIL

Att skaffa tjänstebil behöver inte vara komplicerat, utan är alltid smidigt när du väljer en Mitsubishi. För att underlätta ditt val av tjänstebil har vi på Mitsubishi tagit fram några viktiga punkter att tänka på.


1.
Bestäm vad din tjänstebil får kosta tillsammans med ditt företag

Ditt företag har en viktig roll när du ska välja tjänstebil eftersom företaget bestämmer vad bilen får kosta och vilka modeller som då kan vara aktuella.

Därför ska du först och främst prata med personen som ansvarar för tjänstebilar på ditt företag. Då får du snabbt en bild av vilken budget du har att röra dig med.

En del företag har en tjänstebilspolicy som pekar ut vilka bilmärken och vilka prisklasser som är aktuella för dig. I tjänstebilspolicyn kan det även framgå att anställda exempelvis endast får köra modeller som erbjuder eldrift, exempelvis plug-in hybrider.

I andra företag blir val av tjänstebil helt enkelt en diskussion mellan dig och tjänstebilsansvarig. I båda fallen är det bra att på förhand ha funderat på hur dina körbehov ser ut, hur lång körsträcka du kommer att ha om året, om du behöver någon extrautrustning och hur val av drivmedel påverkar dig ekonomiskt. Har du exempelvis bara någon mil till ditt arbete kan Mitsubishi Eclipse Cross PHEV ta dig till jobbet och hem på enbart eldrift, vilket ger dig en väldigt gynnsam milkostnad.


2. Titta på vad tjänstebilen kommer att kosta dig

Den bil du väljer som tjänstebil får ett förmånsvärde, som räknas ut av Skatteverket. Detta förmånsvärde baseras på vilken bilmodell du väljer, årsmodell och vilken utrustning som ingår. Förmånsvärdet läggs på som en del av din lön och det du sedan får betala är skatten.

För att kunna beräkna ditt förmånsvärde behöver du nybilspriset för den aktuella tjänstebilen samt inköpspris för extrautrustning. Däremot är kostnaden för drivmedel inte med i beräkningen.

På länken nedan beskriver Skatteverket i detalj hur kostnaden för en tjänstebil/förmånsbil räknas ut. På samma länk finns också ett verktyg där du kan räkna ut bilens förmånsvärde, och snabbt få en överblick över dina förutsättningar.


3. Fördelarna för ditt företag

Att välja en Mitsubishi är inte bara fördelaktigt för personen som ska köra bilen utan även för företaget. Med Mitsubishi får tjänstebilsföraren tillgång till vårt kunniga nätverk av återförsäljare och verkstäder, till generösa och långa garantier samt välutrustade och säkra bilar. Allt för att göra tjänstebilsupplevelsen så enkel och trygg som möjligt, för föraren och för företaget.

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV är dessutom en plug-in hybrid, vilket är gynnsamt för de företag som har eldrift som en del av sin tjänstebilspolicy.


4. Besök din Mitsubishi-återförsäljare – få offert

Vill du veta mer om hur Mitsubishi kan hjälpa dig och ditt företag med tjänstebilsägandet? Då ska du besöka din närmaste Mitsubishi-återförsäljare. Där kan du få råd, svar på frågor, en tydlig överblick över dina alternativ och givetvis en offert som du kan presentera för ditt företags tjänstebilsansvariga.

Eclipse Cross PHEV förbrukning 2,0 l/100 km, 17,5 kWh/100 km, CO2­-utsläpp 46 g/km.
Värden angivna enligt WLTP-körcykeln och avser blandad körning. Mitsubishi Finansiell Leasing: Mitsubishi Eclipse Cross Plug-In Hybrid pris exkl. moms 311 920 kr, restvärde 55 %, löptid 36 mån, kontantinsats 30 %, rörlig ränta 7,20 %, effektiv ränta 7,55-7,60 %.