Mitsubishi – Din nya tjänstebil

Att ha tjänstebil ska alltid vara smidigt, bekvämt och prisvärt. Därför är Mitsubishi ett givet val när du letar efter en ny förmånsbil/tjänstebil. Med Mitsubishi Eclipse Cross Plug-In Hybrid får du allt du behöver i en tjänstebil – dessutom till ett riktigt bra pris.

Mitsubishi Eclipse Cross Plug-In Hybrid är en plug-in hybrid som levererar optimal körglädje, med en kraftfull och bränsleekonomisk bensinmotor samt två elmotorer som garanterar många mil av knäpptyst elektrisk körning. Dessutom går Mitsubishi Eclipse att snabbladda – vilket gör att du kan njuta av fler elektriska mil efter en kortare paus vid en snabbladdningsstation.

Med en effektiv fyrhjulsdrift fungerar Mitsubishi Eclipse Cross Plug-In Hybrid i alla klimat och på alla underlag. Den kan dessutom, tack vare en dragvikt på 1500 kilo, även hjälpa dig när du behöver hantera de tyngre uppdragen.

Just nu får du Mitsubishi Eclipse Cross Plug-In Hybrid för endast 2.568 kronor (förmånsvärde vid 50 % marginalskatt) – vilket både gynnar dig och ditt företag. Så passa på redan i dag och beställ Mitsubishi Eclipse Cross Plug-In Hybrid .


ATT SKAFFA TJÄNSTEBIL

Att skaffa tjänstebil behöver inte vara komplicerat, utan är alltid smidigt när du väljer en Mitsubishi. För att underlätta ditt val av tjänstebil har vi på Mitsubishi tagit fram några viktiga punkter att tänka på.


1.
Bestäm vad din tjänstebil får kosta tillsammans med ditt företag

Ditt företag har en viktig roll när du ska välja tjänstebil eftersom företaget bestämmer vad bilen får kosta och vilka modeller som då kan vara aktuella.

Därför ska du först och främst prata med personen som ansvarar för tjänstebilar på ditt företag. Då får du snabbt en bild av vilken budget du har att röra dig med.

En del företag har en tjänstebilspolicy som pekar ut vilka bilmärken och vilka prisklasser som är aktuella för dig. I tjänstebilspolicyn kan det även framgå att anställda exempelvis endast får köra modeller som erbjuder eldrift, exempelvis plug-in hybrider.

I andra företag blir val av tjänstebil helt enkelt en diskussion mellan dig och tjänstebilsansvarig. I båda fallen är det bra att på förhand ha funderat på hur dina körbehov ser ut, hur lång körsträcka du kommer att ha om året, om du behöver någon extrautrustning och hur val av drivmedel påverkar dig ekonomiskt. Har du exempelvis bara någon mil till ditt arbete kan Mitsubishi Eclipse Cross PHEV ta dig till jobbet och hem på enbart eldrift, vilket ger dig en väldigt gynnsam milkostnad.


2. Titta på vad tjänstebilen kommer att kosta dig

Den bil du väljer som tjänstebil får ett förmånsvärde, som räknas ut av Skatteverket. Detta förmånsvärde baseras på vilken bilmodell du väljer, årsmodell och vilken utrustning som ingår. Förmånsvärdet läggs på som en del av din lön och det du sedan får betala är skatten.

För att kunna beräkna ditt förmånsvärde behöver du nybilspriset för den aktuella tjänstebilen samt inköpspris för extrautrustning. Däremot är kostnaden för drivmedel inte med i beräkningen.

På länken nedan beskriver Skatteverket i detalj hur kostnaden för en tjänstebil/förmånsbil räknas ut. På samma länk finns också ett verktyg där du kan räkna ut bilens förmånsvärde, och snabbt få en överblick över dina förutsättningar.


3. Fördelarna för ditt företag

Att välja en Mitsubishi är inte bara fördelaktigt för personen som ska köra bilen utan även för företaget. Med Mitsubishi får tjänstebilsföraren tillgång till vårt kunniga nätverk av återförsäljare och verkstäder, till generösa och långa garantier samt välutrustade och säkra bilar. Allt för att göra tjänstebilsupplevelsen så enkel och trygg som möjligt, för föraren och för företaget.

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV är dessutom en plug-in hybrid, vilket är gynnsamt för de företag som har eldrift som en del av sin tjänstebilspolicy.


4. Besök din Mitsubishi-återförsäljare – få offert

Vill du veta mer om hur Mitsubishi kan hjälpa dig och ditt företag med tjänstebilsägandet? Då ska du besöka din närmaste Mitsubishi-återförsäljare. Där kan du få råd, svar på frågor, en tydlig överblick över dina alternativ och givetvis en offert som du kan presentera för ditt företags tjänstebilsansvariga.