EVOLUTION CARD

Att köra en Mitsubishi och vara en del av Evolution-gemenskapen ska alltid vara fördelaktigt och förmånligt för dig. Därför har vi tagit fram Evolution Card, speciellt anpassat för dig som kör en Mitsubishi.

Med Evolution Card, tidigare känt som MMC-kortet, får du förmåner som:

  • Fyra månaders räntefri delbetalning vid service eller köp av tillbehör hos en Mitsubishi-återförsäljare eller Mitsubishi-verkstad om du betalar med ditt Evolution Card (gäller köp över 1 500 kronor). 
  • Tanka-fel-försäkring. Om olyckan är framme och du råkar tanka med fel drivmedel får du ersättning för sanering och filterbyte, om du betalat tankning med ditt Evolution Card.
  • När du utför din årliga service hos en Mitsubishi-återförsäljare eller Mitsubishi-verkstad (med kostnad över 1800 kr) och betalar med ditt Evolution Card får du en rabattcheck på 200 kr att använda som delbetalning vid nästa servicetillfälle.
  • Kostnadsfritt kort. Det kostar inget att skaffa Evolution Card och du betalar ingen årsavgift.
  • Du tjänar poäng på alla dina inköp. Både hos Mitsubishi-återförsäljare och i andra affärer.

Klicka på länken nedan för att beställa ett Evolution Card (tidigare känt som MMC-kortet), ta del av samtliga erbjudanden, se hur du tjänar poäng på dina köp och se fullständiga villkor.