Exteriör

Eclipse Cross PHEV markerar starten på en ny framtidsfokuserad design hos Mitsubishi Motors. Vi kompromissar aldrig med kvaliteten när vi skapar den perfekta crossover-SUV:en.

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

SUVERÄN STIL

Elegant och sportig

Eclipse Cross har en atletisk och sportig SUV-look med en elegant och slank siluett.

Sort og elegant Eclipse Cross PHEV

DYNAMIC SHIELD

Hög prestanda och säkerhet

Fronten är en vidareutvecklad version av Mitsubishis designsignatur ”Dynamic Shield”, som symboliserar SUV:ens höga prestanda och säkerhet . Dynamic Shield är inte bara en look med distinkta linjer, den gör även bilen mer strömlinjeformad, vilket därmed ökar prestandan.

SKULPTERAD SEXKANTIG FORM

Stabil och manövrerbar

Den sexkantiga designen på baksidan påminner om ett bakmonterat reservhjul och uttrycker robustheten hos en SUV – liksom arvet från den legendariska Pajero.

Rød og skulpturel Eclipse Cross PHEV
Rød Mitsubishi Outlander PHEV

DUBBELT LED-LJUSPAKET

Ljusare tider

Fronten på Eclipse Cross PHEV har en distinkt look. Den vinklade motorhuven drar blicken ned mot LED-körljuset, som ger bilen dess karakteristiska utseende. Under varselljuset hittar du den skulpterade strålkastargruppen, vilken innehåller både LED-framlyktor och LED-dimljus.

WHITE DIAMOND

En lysande vit färg

Eclipse Cross PHEV finns i ett stort antal färger, inklusive den fyrlagers White Diamond, som kombinerar en nyans av pärlemor och en diskret nyans av metallic.

Eclipse Cross PHEV med gennemtestet hybridteknologi

Utrustning kan variera i utseende och tillgänglighet beroende på modell. Kontakta din Mitsubishi-återförsäljare för mer information.