Räckvidd

Plug-in hybriden Mitsubishi Eclipse Cross PHEV har ett batteri som gör det möjligt att köra upp till 45 km på 100% el (WLTP) och i kombination med bensinmotorn på 2,4 liter levererar den en räckvidd på cirka 600 kilometer. Dessutom samlar Eclipse Cross PHEV in rörelseenergi via regenerativ bromsning och därmed laddas batteriet både vid bromsning och körning i nedförsbackar.

Eclipse Cross PHEV med læng rækkevidde

PLUG-IN HYBRID RÄCKVIDD

Lång räckvidd

Eclipse Cross PHEV har både en batterikapacitet på 13,8 KWh och en bränslesnål bensinmotor. Det gör att du säkert kan göra långresor och ta det helt lugnt, utan att behöva bekymra dig om att bilen ska laddas. Du kan bara njuta av resan.

 Uppladdning

Det är lika enkelt som att ladda sin telefon. Laddning kan göras på flera sätt – via en laddbox hemma, vid vanliga publika laddare, via snabbladdare med CHAdeMO-uttag eller medan du kör.

Eclipse Cross PHEV oplades nemt

Publik laddare: Snabb och vanlig laddare

En snabbladdare kan ladda bilen på bara 25 minuter. Du hittar laddstationer strategiskt placerade längs vägarna i hela landet. Vanliga publika laddare finns på parkeringsplatser vid köpcentrum och på andra platser, som vissa arbetsplatser, där bilen kan parkeras under en längre period.

Snabbladdare 80 % laddning
Ca. 25 minuter:

Vanlig publik laddare 100 % laddning
Ca. 4 timmar

Mitsubishi app til din PHEV

MITSUBISHI REMOTE CONTROL

Få ett meddelande när bilen är fulladdad

Vill du veta när din bil är fulladdad? Mitsubishi Remote Control meddelar dig*. Du kan även styra laddtider och programmera luftkonditioneringen, så att bilen har perfekt temperatur när du sätter dig i den.

*Via Wi-Fi. Beroende på utrustningsnivå.

Utrustning kan variera i utseende och tillgänglighet beroende på modell. Kontakta din Mitsubishi-återförsäljare för mer information.