Interiör

Varenda detalj i i Eclipse Cross PHEV är skapad med komfort och lättillgänglighet i åtanke.

Interiør i Eclipse Cross PHEV

HORIZONTAL AXIS

Anpassad till dig

Eclipse Cross har en instrumentbräda med en horisontellt placerad instrumentpanel, för att göra alla funktioner lättillgängliga för dig.

Vi kallar detta koncept Horizontal Axis. Instrumentbrädans design säkerställer att allt är inom räckhåll, och att användning av funktionerna kräver minimalt med rörelser, så att du kan fokusera på vägen.

8-TUMS SMARTPHONE LINK DISPLAY AUDIO SYSTEM (SDA)

Utvidga din horisont

Smartphone Link Display Audio System (SDA) är en pekskärm som är kompatibel med din smartphone. Med SDA kan du använda Android Auto* eller Apple CarPlay* för att integrera mobilen i bilens system. Så att du kan använda Spotify, Google Maps och andra bilkompatibla appar. Du kan givetvis även ringa, ta emot samtal och avlyssna telefonsvararen hands free, så att du kan ha fullt fokus på vägen.

*Apple CarPlay® kräver iPhone 5 eller senare. Android Auto kräver en kompatibel Androidtelefon.

8" display i Eclipse Cross PHEV
Sædevarme i Eclipse Cross PHEV

SÄTESVÄRME

Komfort även för baksätespassagerarna

Baksätespassagerarna kan nu även njuta av värme i sätet. Perfekt under vinterhalvåret.

FLEXIBLA SÄTEN

9-vägs baksätesjustering*

Eclipse Cross PHEV rymmer fem vuxna.

Sätena ger bra stöd för ryggen, och det finns gott om benutrymme. Baksätena kan fällas ned helt om du vill ha mer bagageutrymme. Baksätena har 9-vägsjustering, så det är alltid enkelt att hitta en bra sittställning, även för baksätespassagerarna.

*Beroende på utrustningsnivå.

Fleksible sæder i Eclipse Cross PHEV

PLATS FÖR ALLT

359 liters bagageutrymme

Det finns gott om plats för passagerare och bagage. Till exempel ryms tre stora golfbagar eller fyra stora resväskor i bagageutrymmet, även när alla säten används.

MITSUBISHI POWER SOUND SYSTEM (MPSS)

Skruva upp volymen

Ljudsystemet är skräddarsytt för Eclipse Cross PHEV. 8 högtalare, strategiskt placerade i bilen, säkerställer en rik och välbalanserad ljudupplevelse.

Power Sound System i Eclipse Cross PHEV

Utrustning kan variera i utseende och tillgänglighet beroende på modell. Kontakta din Mitsubishi-återförsäljare för mer information.