Nya Mitsubishi ASX finns äntligen hos svenska återförsäljare, med en kompakt SUV-design som passar precis lika bra ute på landet som på stadens pulserande gator. Boka och genomför en provkörning – då är du just nu med och tävlar om ett äventyr värt 10 000 kronor från Live it.

Nya Mitsubishi ASX är utvecklad specifikt för Europa och visar att Mitsubishi Motors fortsätter att satsa på den europeiska marknaden. Modellen är utrustad med en robust design, innovativa infotainment-system och den senaste tekniken: från en centralt placerad smartphone-liknande skärm till uppvärmd ratt och Active Safety-systemen.

‒ Att vi nu kan erbjuda en modell som placeras mellan vår mindre Space Star och större SUV Eclipse Cross är ett viktigt besked till alla som vill köra en Mitsubishi. Märket är i Sverige och i Europa för att stanna och nu fortsätter vi att bredda vårt modellprogram, säger Kristin Boissonneau-Gren, Brand Manager för Mitsubishi Motors i Sverige, och fortsätter:

‒ Nya Mitsubishi ASX är en dynamisk och urban SUV som alltid är redo att ge sig ut på ett äventyr. Här erbjuder vi en SUV som både har en självsäker stil och som är utrustad med alla de senaste säkerhetssystemen.

 

Välj mellan tre olika drivlinor

Den tidigare generationen Mitusbishi ASX såldes i drygt 380 000 exemplar i Europa och när det nu är dags för en ny och innovativ generation att ta över erbjuds tre olika drivlinor: från plug-in hybrid till mildhybrid och med förbränningsmotor. Dessutom erbjuder Mitsubishi fem års garanti – ett viktigt besked som understryker Mitsubishis fokus på kvalitet och kundsäkerhet i Sverige.

 

Provkör och vinn ett äventyr

Nya Mitsubishi ASX finns tillgänglig hos svenska återförsäljare och alla som just nu bokar och genomför en provkörning är med och tävlar om ett äventyr värt 10 000 kronor. Äventyret levereras som ett presentkort från upplevelseföretaget Live it och du kan själv välja bland en lång rad olika äventyr. Från en helikoptertur till vattenskidor, äventyrsbanor och flygsimulatorer.

‒ Med sin moderna teknik och sportiga design är nya Mitsubishi ASX en äventyrlig modell och då passar det också riktigt bra att alla som provkör är med och tävlar om ett äventyr. Att boka en provkörning går snabbt och enkelt genom vår hemsida och därefter är det bara till att besöka utvald återförsäljare och uppleva den härliga körkänslan bakom ratten i vår senaste modell, säger Kristin Boissonneau-Gren, och avslutar:

‒ Mitsubishis modeller är mycket uppskattade av våra kunder och vi upplever att det finns en stor glädje över att Mitsubishi fortsätter satsa på Sverige. Nya Mitsubishi ASX har allt som Mitsubishi står för: stor körglädje, snygg design och den allra senaste tekniken.

 

Tävlingen är avslutad.