Mitsubishi Space Star

Från 189.900 kr

Privatleasing från 2.899 kr/mån

Mitsubishi Space Star kombinerar en stor personlighet med kompakt format och massvis av körglädje. Lika smidig och bekväm på stadens gator som på de längre utflykterna på motor- och landsväg. En kompakt småbil behöver aldrig kompromissa med komfort och körglädje – åtminstone inte när du väljer Mitsubishi Space Star. För att göra din resa så trygg, behaglig och säker som möjligt är Mitsubishi Space Star dessutom utrustad med den senaste tekniken, moderna säkerhetssystem och massor av smarta innovationer.

Exteriör


Mitsubishi Space Stars exteriör signalerar ett fokus på lekfullhet, förfinad design och en aerodynamisk profil som inte bara skapar ett sportigt intryck utan även minskar bränsleförbrukningen.

Genom Mitsubishis designspråk Dynamic Shield får citybilen Space Star samma robusta och intelligenta personlighet som sina Mitsubishi-syskon och väcker på så vis alltid uppmärksamhet på vägen.

Interiör


Interiört är Mitsubishi Space Star fylld med elegant design, genomtänkta färg- och materialval och bekväma säten av högsta kvalitet. Allt för att din resa ska bli så behaglig som möjligt.

 

Teknik

Mitsubishi Space Star är en liten bil utrustad med stor teknik. Upplev flera smarta, tekniska lösningar som underlättar för dig och dina passagerare.


Smartphone Link Display AUDI

Med Smartphone Link Display Audio kan du integrera din smartphone och göra din resa uppkopplad, så du alltid kan njuta av din smartphones bilanpassade funktioner.


Backkamera

Mitsubishi Space Star erbjuder en färgkamera* som underlättar i samband med parkering och skymd sikt bakåt. Med hjälp av stödlinjer i kameran kan du tydligt få en bild av var din bil är i förhållande till omgivningen.  

*Beroende på utrustningsnivå.


USB-ingång

USB-ingången är smart placerad vid instrumentpanelen för att underlätta användning av så väl förare som passagerare.

 

 

Prestanda


Effektiv bensinmotor

Mitsubishi Space Star erbjuds med en effektiv MIVEC-bensinmotor, som är framtagen för lägre bränsleförbrukning och minskade CO2-utsläpp. Motorn, 3-cylindrig och på 1,2 liter, är bränsleeffektiv och ger 71 hk för en behaglig och pigg körning.


Steglös växling med CVT

Mitsubishi Space Star erbjuds med den steglösa CVT-växellådan INVECS-III, som säkerställer optimerad prestanda och god bränsleekonomi. Tack vare CVT-växellådans utformning blir växling vid acceleration och inbromsning i det närmaste sömlös.

 

Säkerhet


Automatiskt kollisionsvarningssystem

Mitsubishi Space Star är utrustad med ett automatiskt kollisionsvarningssystem* som hjälper dig att antingen undvika en frontalkollision eller begränsa skadorna om en kollision uppstår. Systemet består av en radar och en kamera som tillsammans reagerar automatiskt på en kollisionsrisk, med så väl fordon som fotgängare.


Automatiskt helljus

Med hjälp av Automatic High Beam* behöver du aldrig fokusera på att skifta mellan halvljus och helljus när det är mörkt ute, utan kan ägna dig helt åt din körning. När systemet upptäcker fordon framför din bil, växlar det till halvljus och går sedan automatiskt tillbaka till helljus när du kört förbi det mötande fordonet. På så vis får du optimal sikt och undviker att blända mötande trafikanter.


Filbytesassistent

Filbytesassistenten* varnar föraren med en ljudsignal och med en symbol när du korsar en filmarkering i vägen utan att bilens körriktningsvisare (blinkers) används.

*Beroende på utrustningsnivå.