Vit Mitsubishi ASX står framför en röd neonskylt
Vit Mitsubishi Cross Plug-in Hybrid kör på en väg bredvid solig skog

Provkör nya Mitsubishi ASX – vinn en upplevelse från Live it värd 10.000 kr 

Nya Mitsubishi ASX är alltid redo för äventyr – är även du det?

Nu kan du vinna ett äventyr till ett värde av 10 000 kronor när du provkör nya Mitsubishi ASX. Äventyret levereras av upplevelseföretaget Live it – välj mellan allt från fallskärmshopp till äventyrsbana, helikoptertur, Escape Room och mycket mer. Läs mer om Live it genom att besöka deras hemsida här.

Du gör en intresseanmälan för en provkörning snabbt och enkelt – allt som krävs är att fylla i formuläret nedan, sedan besöker du din utvalda återförsäljare och upplever det senaste från Mitsubishi.

Tävlingen pågår fram till den 31 maj – stort lycka till.

Boka provkörning

Deltagande i Mitsubishis tävling anmäls genom att fylla i formuläret och boka en provkörning av Mitsubishi ASX. Bokningen ska vara gjord senast den 31 maj och provkörningen utförd senast 18 juni. Priset är ett presentkort till ett värde av 10.000 kr hos Live it, giltigt fram till den 24/12-24. En vinnare kommer att lottas ut, vinnaren kontaktas per mail. Tävlingen är inte öppen för anställda på K.W. Bruun, hos återförsäljare eller hos anställda på Live it, samt deras närstående. Vi förbehåller oss rätten att välja en annan vinnare om kontakt ej kan upprättas med utlottad vinnare. Vi reserverar oss för eventuella ändringar, avvikelser och fel.

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter på mitsubishi-motors.se/personuppgiftspolicy/