Nu har Mitsubishi lanserat den fyrhjulsdrivna plug-in hybriden nya Mitsubishi Eclipse Cross i Sverige – tillgänglig med snabb leverans till din närmaste återförsäljare.

Teknisk innovation och hög kvalitet har alltid varit några av Mitsubishis främsta styrkor. Nu fortsätter den traditionen med den nya plug-in hybriden Mitsubishi Eclipse Cross.

– Mitsubishi är en pionjär inom den elektrifiering som nu sker i hela världen. Mitsubishi Outlander var i mina ögon den första riktigt framgångsrika plug-in hybriden i Sverige och väldigt populär bland svenskarna. Med den tekniken och erfarenheten går vi nu vidare med modellen nya Mitsubishi Eclipse Cross Plug-In Hybrid – dessutom till ett riktigt bra pris, säger William Andersson Kuhnke, produktchef på Mitsubishi Motors Sverige och fortsätter:

– Just nu kan vi erbjuda denna prisvärda plug in-hybrid från 479 900 kronor vilket gör Mitsubishi Eclipse Cross Plug-In Hybrid till Sverige mest prisvärda plug-in hybrid som jag ser det. Naturligtvis går den också att privatleasa för den som önskar det.

Banbrytande hybridteknik för alla tillfällen

Hybridtekniken i nya Mitsubishi Eclipse Cross Plug-In Hybrid är optimerad för att passa för alla möjliga väglag och förhållanden. Elmotorn arbetar aktivt på både fram- och bakaxlarna, tillsammans med en kraftfull och bränsleeffektiv bensinmotor. Skiftet mellan eldrift, hybriddrift och bensinmotorn sker helt automatiskt.

Nya Mitsubishi Eclipse Cross Plug-In Hybrid är såklart också fyrhjulsdriven genom systemet All Wheel Control. Vad det innebär för dig som förare är helt enkelt att du får optimal väghållning för alla tillfällen och på alla väglag som kan dyka upp på din resa, säger William Andersson Kuhnke.

Design för alla förhållanden

Med robust SUV-känsla och sportiga linjer är nya Mitsubishis Eclipse Cross Plug-In Hybrid skapad som en crossover-SUV.

– Komforten inuti, designen och generellt körkänslan är perfekt nu under vinterhalvåret när det behövs en robust bil som fungerar smidigt i vardagen. Nya Mitsubishi Eclipse Cross Plug-In Hybrid har allt det där extra som gör att vintern i bilen inte behöver vara till besvär, säger William Andersson Kuhnke.

Hur beställer man nya Mitsubishi Eclipse Cross Plug-In Hybrid?

– Våra lager är påfyllda och genom vårt koncept Mitsubishi Fast Track kan vi snabbt leverera en bil till dig som kund. Då kan du också dra fördelarna av att endast betala en årlig skatt på 360 kronor. Så mitt råd till alla som behöver en ny bil till vintern är att passa på att besöka din närmaste återförsäljare, provköra och beställa den modell som du vill ha, avslutar William Andersson Kuhnke, produktchef på Mitsubishi Motors Sverige.