Bild på nuvarande generationen Outlander

Nuvarande generationen Outlander, som finns i bland annat USA, ersätts av en ny generation 2024.

Svensksuccén är tillbaka. Under 2024 lanseras äntligen en helt ny generation Mitsubishi Outlander, en plug-in hybrid som är utvecklad för svenska vägar. Upplev teknisk innovation och hög kvalitet – två av Mitsubishis allra främsta styrkor.

Nya Mitsubishi Outlander Plug-In Hybrid levereras med den allra senaste generationen av Mitsubishis avancerade hybridsystem och med en intelligent fyrhjulsdrift som hämtar sin inspiration från motorsporten.

‒ Lanseringen av Outlander Plug-In Hybrid bekräftar på nytt Mitsubishi Motors engagemang på den europeiska marknaden och representerar även ett stort nytt steg i vår produktplan som tar oss tillbaka till det europeiska D-segmentet, säger Frank Krol, president och vd, Mitsubishi Motors Europa.

 

Prisbelönt design och teknik

Nya Mitsubishi Outlander Plug-In Hybrid bygger vidare på den kraftfulla grund som blev lagd redan 2013 när Mitsubishi lanserade den första populära plug-in hybridversionen, som sedan dess blivit såld i 200 000 exemplar bara i Europa.

I Sverige gjorde Outlander snabbt succé efter sin lansering, genom att locka med sin imponerande SUV-design och fyrhjulsdrift till ett rimligt pris. Mitsubishi Outlander är fortfarande en av Sveriges allra mest sålda laddhybrider.

 

Lyfter Mitsubishi till nästa nivå

Exteriört representerar nya Mitsubishi Outlander det designspråk som är ikoniskt för Mitsubishi. Med skulpterade sidor, en distinkt Dynamic Shield-front och en bakre design som förmedlar en känsla av styrka och trygghet ute på vägarna.

På insidan är nya Mitsubishi Outlander en perfekt kombination av hög kvalitet, funktionalitet och japanskt hantverk. Allt för att skapa en så stark premium-upplevelse som möjligt för både förare och passagerare.

‒ Sedan lanseringen 2003 har vi sålt över en halv miljon av de senaste tre generationerna Outlander-modeller i Europa. Nya Outlander blir den fjärde generationen och ett flaggskepp som med sin prisbelönta design och teknik kommer ta märket till en ny nivå i Europa, säger Frank Krol.

Nya Mitsubishi Outlander kommer utrustad med infotainment och de allra senaste förarassistanssystemen, som tillsammans bidrar till en optimal känsla av trygghet, komfort och bekvämlighet.

Nyfiken och redo att få veta mer? Håll ögonen öppna, nya Mitsubishi Outlander lanseras redan nästa år.