Mitsubishi Eclipse Cross är en mycket prisvärd plug-in hybrid som erbjuder kraftfull fyrhjulsdrift och innovativ hybridteknik. Just nu finns modellen tillgänglig med snabb leverans hos din närmaste återförsäljare, med en plug-in premie på 40 000 kr som dras av på priset.

Teknisk innovation och hög kvalitet har alltid varit några av Mitsubishis främsta styrkor. Nu fortsätter den traditionen med plug-in hybriden Mitsubishi Eclipse Cross.

– Mitsubishi är en pionjär inom den elektrifiering som nu sker i hela världen. Mitsubishi Eclipse Cross bygger vidare på den framgång som nåddes med Outlander. Den tekniken och erfarenheten lever nu vidare i fantastiska Mitsubishi Eclipse Cross, säger Kristin Boissonneau-Gren, Brand Manager på Mitsubishi Motors Sverige och fortsätter:

– Vi vill ge alla våra kunder möjligheten att upptäcka Mitsubishi Eclipse Cross och därför erbjuder vi just nu en plug-in premie på 40 000 kronor. I tider av stigande inflation och höjda räntor kan många känna osäkerhet. Men med vår plug-in premie, som dras av på priset i samband med köpet, vill vi ge våra kunder trygghet, trots en turbulent omvärld.

Banbrytande hybridteknik för alla tillfällen

 Hybridtekniken i Mitsubishi Eclipse Cross Plug-In Hybrid är optimerad för att passa för alla möjliga väglag och förhållanden. Elmotorn arbetar aktivt på både fram- och bakaxlarna, tillsammans med en kraftfull och bränsleeffektiv bensinmotor. Skiftet mellan eldrift, hybriddrift och bensinmotorn sker helt automatiskt.

– Mitsubishi Eclipse Cross Plug-In Hybrid är smart fyrhjulsdriven genom systemet All Wheel Control. Vad det innebär för dig som förare är helt enkelt att du får optimal väghållning för alla tillfällen och på alla väglag som kan dyka upp på din resa, säger Kristin Boissonneau-Gren.

Design för alla förhållanden

 Med robust SUV-känsla och sportiga linjer är Mitsubishis Eclipse Cross Plug-In Hybrid skapad som en crossover-SUV.

 – Komforten inuti, designen och körkänslan är perfekt under vinterhalvåret när det behövs en robust bil som fungerar smidigt i vardagen. Eclipse Cross Plug-In Hybrid har allt det där extra som gör att du inte behöver känna besvär, oavsett årstid, säger Kristin Boissonneau-Gren.

 Hur beställer man nya Mitsubishi Eclipse Cross Plug-In Hybrid?

 – Våra lager är påfyllda och redo att leverera en bil till din närmaste återförsäljare. Med en årlig skatt på 360 kronor och möjlighet att köra på eldrift med låg driftskostnad får du ett mycket förmånligt bilägande, säger Kristin Boissonneau-Gren, Commercial Manager på Mitsubishi Motors Sverige, och avslutar:

 – Dessutom är Mitsubishi Eclipse Cross otroligt prisvärd, och lägg därtill på vår plug-in premie på 40 000 kronor som du drar av på priset. Det tycker jag är ett mycket bra erbjudande för att få köra det bästa från Mitsubishi.